I-Move totaalopleiding

De I-Move totaalopleiding is de meest intensieve training die we aanbieden. Aan het einde van de totaalopleiding ben je op de best mogelijke manier voorbereid om gedragsverandering te begeleiden.

Totaalopleiding in het kort

In deze totaalopleiding gaan we uitgebreid in op de uitdagingen die je kan tegenkomen bij het begeleiden van gedragsverandering en wat je in je begeleiding kan verbeteren. Ook gaan we heel gedetailleerd in op drie gespreksmethoden: progressiegericht coachen, oplossingsgerichte en motiverende gespreksvoering. Daarnaast krijgt ook het thema 'doelen stellen' flink wat aandacht. De totaalopleiding is een samenwerking tussen EFAA/Nieuwe gezondheid en IMove. Dat maakt dat we in deze opleiding ook ingaan op de nieuwe beweeg- en voedingsrichtlijnen.

Wat leer je in de totaalopleiding?

In de  totaalopleiding is het doel dat je op alle fronten zo goed mogelijk voorbereid wordt om je klanten op de best mogelijke manier te begeleiden bij het behalen van doelen. We behandelen alle thema's uit de trainingen waardoor je het meest uitgebreide programma volgt dat we hebben. Uniek aan deze opleiding is dat we de inhoud ophangen aan voorbeelden uit de praktijk van de deelnemers.

De totaalopleiding leidt uiteraard tot een certificaat. Als de opleiding gedaan wordt door al je collega's dan leidt de opleiding tot het I-Move keurmerk dat twee jaar geldig is. Om het keurmerk te behouden doe je elke twee jaar een korte opfriscursus waarin we de nieuwste inzichten met je delen. Zo blijf je altijd goed bij!

 

ONDERWERPEN:

  • Progressiegericht coachen
  • Oplossingsgerichte gespreksvoering
  • Motiverende gespreksvoering
  • Doelen stellen
  • Aandacht voor de nieuwste voedings- en beweegrichtlijnen

 

PRAKTISCH:

  • Maximaal 12 personen per groep
  • Deze totaalopleiding leidt tot een certificaat (individueel) en een keurmerk als een hele groep deze volgt.

Vragen over de totaalopleiding?

Neem gerust contact
met ons op!

Een vrachtwagen vol aan kennis over de meest effectieve methoden