Over i-move

IMove wil bijdragen aan een gezondere toekomst. Een toekomst waarin mensen zelf regie nemen over hun gezondheid. Onze filosofie is dat mensen niet snel zullen veranderen als ze zich focussen op het eindresultaat. Door te focussen op verandering zullen mensen wel resultaat zien.

Het is onze missie om onze jarenlange ervaring op het gebied van gesprekstechnieken, gedrag en gedragsverandering in de Geestelijke gezondheidszorg en het Hoger Onderwijs toepasbaar te maken voor leefstijlprofessionals. Geen wollige programma's, maar concrete bijeenkomsten waarin jij kan leren klanten op de bestmogelijke manier te coachen naar het bereiken van resultaten.

Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden
Victor1 Vierkant

Over ons

IMove is opgericht door Victor. Het bedrijf werd gestart vanuit verbazing. Hoe kan het dat er in de wereld van leefstijl zo weinig aandacht lijkt te zijn voor het begeleiden van gedragsverandering en het positief beïnvloeden van de motivatie? Er is zoveel kennis over gespreksvoering en hoe je motivatie op de best mogelijke manier aanwakkert. Met een passie voor sport en een achtergrond in de GGZ en het Hoger onderwijs is Victor aan de slag gegaan met het trainen van personal trainers die meer wilden weten over het bevorderen van de intrinsieke motivatie van hun klanten. Deelnemers aan de programma’s leren hoe zij kleine dingen kunnen doen met een mooi resultaat in hun praktijk.

Tal van leefstijlprofessionals hebben bij ons inmiddels hun kennis en vaardigheden over deze thema's vergroot en maken hiervan dagelijks gebruik in de praktijk.

Trainers en samenwerkingspartners

IMove trainers zijn door studie en werk thuis in thema's als gedrag, gedragsverandering en gesprekstechnieken. Met IMove bieden we onze klanten kundige en enthousiaste professionals die staan te popelen jou te vertellen over de laatste kennis en bewezen technieken.

IMove is lid van het Health Innovation Park en werkt intensief samen met EFAA en Nieuwe Gezondheid. En natuurlijk scholen wij onszelf op heel regelmatige basis zodat we van waarde blijven voor de deelnemers aan onze programma's.

I Move Trainers

Wij verzorgen lezingen, workshopstrainingen en de I-Move totaalopleiding

Ook kan je bij ons terecht voor advies en consultatie in de praktijk