Over i-move

IMove wil bijdragen aan een gezondere toekomst. Een toekomst waarin mensen zelf regie hebben over hun gezondheid. Onze filosofie is dat mensen niet snel zullen veranderen als ze zich focussen op resultaat. Door te focussen op verandering zullen mensen wel resultaat zien. Hoe je mensen daarin optimaal kunt begeleiden leren wij je graag.

Wij organiseren praktijkgerichte en interactieve bijeenkomsten voor leefstijlprofessionals die hun klanten op de bestmogelijke manier willen coachen naar het bereiken van resultaten. Ook denken we in de praktijk mee over zaken als bijvoorbeeld de intake procedure.

Mensen willen en kunnen wel veranderen, maar niet veranderd worden
Victor1_vierkant

Over ons

IMove is opgericht door Victor. Het bedrijf werd gestart vanuit verbazing. Hoe kan het dat er in de wereld van leefstijl zo weinig aandacht lijkt te zijn voor het begeleiden van gedragsverandering en het positief beïnvloeden van de motivatie? Er is zoveel kennis over gespreksvoering en hoe je motivatie op de best mogelijke manier aanwakkert. Met een passie voor sport en een achtergrond in de GGZ en het Hoger onderwijs is Victor aan de slag gegaan met het trainen van personal trainers die meer wilden weten over het bevorderen van de intrinsieke motivatie van hun klanten. Deelnemers aan de programma’s leren hoe zij kleine dingen kunnen doen met een mooi resultaat in hun praktijk.

Tal van leefstijlprofessionals hebben bij ons inmiddels hun kennis en vaardigheden over deze thema's vergroot en maken hiervan dagelijks gebruik in de praktijk.

Trainers en samenwerkingspartners

IMove werkt met professionals die door studie en werk thuis zijn in thema's als gedrag en gesprekstechnieken. Met IMove bieden we onze klanten kundige en enthousiaste professionals die op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkeling op het gebied van gedrag, motivatie en doelen stellen.

IMove is ook lid van het Health Innovation Park en werkt intensief samen met EFAA en Nieuwe Gezondheid. En natuurlijk scholen wij onszelf op heel regelmatige basis zodat we van waarde blijven voor de deelnemers aan onze programma's.

i-move_trainers

Wij verzorgen seminars, workshopstrainingen en de I-Move totaalopleiding

Ook kan je bij ons terecht voor advies en consultatie in de praktijk